Projecten

bootstrap responsive templates
Website Chiro Bodegem

Website Chiro Bodegem

De website van Chiro Bodegem was mijn eerste grote taak. Omdat hun vorige site gehackt was hadden ze dringend een nieuwe nodig, als hoofdleider heb ik dit met veel plezier gemaakt.

Visitekaartje Jonas Mouling

Visitekaartje Jonas Mouling

Ontwerp van het visitekaartje voor Jonas Mouling met drukwerk inbegrepen. Aangezien hij schrijnwerker is heb ik met een houten achtergrond gewerkt.

Website Artiosi

Website Artiosi

Artiosi was mijn eerste grote klant. Hiervoor heb ik dus ook veel moeten opzoeken om de website tot een mooi einde te brengen. Artiosi heeft me na het afleveren van de site als vaste webdeveloper aangenomen.

Website Beugoem Zweet

Website Beugoem Zweet

De website voor een evenement dat midden augustus wordt georganiseerd. Aangezien ikzelf in de organisatie zit, heb ik deze website gesponsord aan de organisatie Beugoem Zweet.

Website praktijkermens

Website Praktijkermens

Laura Ermens is een kinesitherapeute die zelfstandig is geworden en nood had aan een eigen site. Hier ben ik dan ook meteen aan begonnen. Door de informatieve teksten ben ik nu wat meer op de hoogte van kinesitherapie.

Website Gino Roesems

Website Gino Roesems

Gino Roesems, plaats 3 in de partij CD&V wou een eigen site waar hij zijn visie en speerpunten kon weergeven. Bij deze opnieuw een klant blij gemaakt.

Website Tpleintje

Website Restaurant 't Pleintje

Restaurant 't Pleintje is zeker en vast een aanrader. Je kan er zowat alles eten en ze zijn er heel vriendelijk. Dit heb ik dan ook gemerkt bij de samenwerking, ze waren meteen verkocht over hoe de site er uit zag. 

© Copyright 2018 - EDR - Web Developer
Privacy policy